Contact Us

​​
Több, mint 7 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Rugalmasan és empátiával foglalkozok a hozzám fordulók ügyleteivel.
Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy miért is lenne szükségük ingatlanos segítségére a lakások, házak, telkek eladása során, hiszen az ingatlan.com-ra ők is fel tudják tölteni a hirdetésüket.
Napi több órát spórolunk meg az eladóknak azzal, hogy átvállaljuk a célpiacra szabott hirdetések elkészítését, napi kezelését. Tudjuk, hogy ez a célpiac hogyan érhető el, és hogyan kell számukra bemutatni az ingatlant, hiszen a sok éves tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk az adott célcsoport szemével látni azt.
Már az érdeklődő első megkeresésénél foglalkozunk az ügyfélszűréssel. Kizárólag potenciális megtekintőkkel dolgozunk.
A eladási folyamat során felmerülő kérdésekre, problémákra, az állandóan változó gazdasági környezetre gyorsan reagálunk és megtaláljuk a megoldást. Összetettebb kérdések megválaszolására szakértő csapatunk (jogászok, építészek, statikusok stb..) azonnal a rendelkezésünkre áll.
Az emberek többsége nem mozgat napi rendszerességgel akkora összegeket, amelyek egy ingatlan adásvétel során jelentkeznek. Sok olyan meglepő apróság merülhet fel az eladás során, amelyek megoldása számunkra a napi rutin része.
Miután megkapjuk a megbízást egy ingatlan értékesítésére, a folyamat minden szakaszában munkánkkal, tapasztalatunkkal segítjük a tulajdonost, egészen az adásvételi szerződés megkötéséig.
Teljesen természetes, hogy mindenkiben kialakulnak bizonyos érzések, érzelmek a saját ingatlanával kapcsolatban. Ilyen lehet az első lakáshoz való ragaszkodásunk, vagy ahol a szüleink laktak, ahova a gyermekeink születtek, vagy csak szimplán a hosszú idő alatt kialakult kötődésünk. A legideálisabb üzlet megkötése céljából meg kell próbálni elvonatkoztatni ezektől, amiben egy külső 'szakértő szem' szintén nagy segìtség lehet.
A lehető legtöbbet hozzuk ki együtt ingatlanja eladásából!

INGATLAN Szolnok - MISTRAL Ingatlanközvetítő, eladó, kiadó lakás, ház

    5000 Szolnok, Baross utca 26/B.
    +36 56 952-046
    info@mistralingatlan.hu

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Brick Apartment
Office / Other
Shop / Business
Construction Site
Condominium
Concrete Building
Industrial Area
Duplex
Vacation House
Agricultural Land
Warehouse
Row House
A Office in an Office Complex
Restaurant, Confectionery