Eladó Családi ház, Szarvas

#185301136

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

33.7 millió Ft

Szarvas , Alkotmány
Alapterület:
122 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 115 m2
Cirkó
Részben bútorozott
Önálló kert
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szarvason családi ház eladó!

Eladásra kínálok Szarvason egy felújított családi házat! Az ingatlan széles, aszfaltozott utcában, jó környéken található. 

Hatalmas 1115m2-es füvesített, fásított, rendezett telken helyezkedik el. Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljesen új tetőszerkezetettel, cserép fedéssel, esőcsatornával új életre kelt!  Körben hőszigetelt üvegezéssel ellátott ajtó,-ablak került beépítésre. Mindegyik redőnnyel, és szúnyoghálóval felszerelt. A konyha, és a fürdőszoba beépítése, villanyvezeték, és teljes ivó,-szennyvízhálózat cseréjével került kialakításra. A beépített konyha-gépekkel a vételár részét képezi. Hidegburkolattal ellátott minden helység (62m2), ami a felújítást érintette. Itt a hőleadó radiátorok is modernek, újak. A 2 utcára néző szoba felújítása a következő tulajdonosra vár. 

A hátsó bejáratnál lévő előszobából balra helyezkedik el a vegyes,-és gázkazán. Kívülről juthatunk be a padlásfeljáróhoz, és a külső kamrához. 

Az ingatlan lakórész hasznos alapterülete : 122m2.  Belmagassága átlagosan 2,6m. Az alapingatlan 50-es vályog, a hozzáépített folyosó-előszoba falazata tégla.

A főépületet a gazdasági épülettel pala fedéssel kötötték össze. A többcélú funkció között ebben az épületben, középen egy garázs, jobbról-balról tároló helységek kaptak helyet.  

A családi ház összkomfortos, ipari árammal (3x20A) ellátott. Fűtése gáz, és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, radiátoros hőleadókkal. 

Az udvarban egy 16méteres ásott kút segít az öntözésben. A nagykapu előtt-mögött kb 25m2-es beton beálló segít a közlekedésben. 

Az ingatlan per,-teher,-igény mentes! Azonnal birtokba vehető! 

Szarvas város dél-Alföldön, a Hármas-Körös bal parti ármentesített területén,a Kákafoki holtágnál helyezkedik el.  Szarvas a történelmi Magyarország közepe, amit a Szarvasi Arborétumtól néhány száz méterre található malom-emlékmű jelez. Az M44-es útról közvetlen lehajtóról kiváló úti cél! Békés megyében található, Kecskemét-Gyula között. 

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Nappali
Konyha + étkező
Fürdőszoba + WC
Közlekedő
Kamra, Éléskamra, Spájz
Előtér
Kazánház
Padlás
Garázs
Sufni
Tároló

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iroda egyéb
Építési telek
Társasház
Panellakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Nyaraló
Ikerház
Raktár
Sorház
Iroda irodaházban A
Étterem, vendéglő, cukrászda
Mezőgazdasági terület