Kapcsolat

​​
Több, mint 7 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Rugalmasan és empátiával foglalkozok a hozzám fordulók ügyleteivel.
Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy miért is lenne szükségük ingatlanos segítségére a lakások, házak, telkek eladása során, hiszen az ingatlan.com-ra ők is fel tudják tölteni a hirdetésüket.
Napi több órát spórolunk meg az eladóknak azzal, hogy átvállaljuk a célpiacra szabott hirdetések elkészítését, napi kezelését. Tudjuk, hogy ez a célpiac hogyan érhető el, és hogyan kell számukra bemutatni az ingatlant, hiszen a sok éves tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk az adott célcsoport szemével látni azt.
Már az érdeklődő első megkeresésénél foglalkozunk az ügyfélszűréssel. Kizárólag potenciális megtekintőkkel dolgozunk.
A eladási folyamat során felmerülő kérdésekre, problémákra, az állandóan változó gazdasági környezetre gyorsan reagálunk és megtaláljuk a megoldást. Összetettebb kérdések megválaszolására szakértő csapatunk (jogászok, építészek, statikusok stb..) azonnal a rendelkezésünkre áll.
Az emberek többsége nem mozgat napi rendszerességgel akkora összegeket, amelyek egy ingatlan adásvétel során jelentkeznek. Sok olyan meglepő apróság merülhet fel az eladás során, amelyek megoldása számunkra a napi rutin része.
Miután megkapjuk a megbízást egy ingatlan értékesítésére, a folyamat minden szakaszában munkánkkal, tapasztalatunkkal segítjük a tulajdonost, egészen az adásvételi szerződés megkötéséig.
Teljesen természetes, hogy mindenkiben kialakulnak bizonyos érzések, érzelmek a saját ingatlanával kapcsolatban. Ilyen lehet az első lakáshoz való ragaszkodásunk, vagy ahol a szüleink laktak, ahova a gyermekeink születtek, vagy csak szimplán a hosszú idő alatt kialakult kötődésünk. A legideálisabb üzlet megkötése céljából meg kell próbálni elvonatkoztatni ezektől, amiben egy külső 'szakértő szem' szintén nagy segìtség lehet.
A lehető legtöbbet hozzuk ki együtt ingatlanja eladásából!

INGATLAN Szolnok - MISTRAL Ingatlanközvetítő, eladó, kiadó lakás, ház

    5000 Szolnok, Baross utca 26/B.
    +36 56 952-046
    info@mistralingatlan.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iroda egyéb
Építési telek
Panellakás
Iparterület
Ikerház
Iroda irodaházban A
Étterem, vendéglő, cukrászda
Társasház
Üzlethelyiség
Raktár
Sorház
Mezőgazdasági terület
Nyaraló